free hit counter
© apartmani-puntaskala.com - 2011
Apartmani Punta Skala

DOBRODOŠLI

Punta Skala nalazi se uz Petrčane, 900 godina staro malo turističko mjestašce, smješteno između povijesnih gradova Zadra i Nina.

Dva kilometra duga šljunčana i stjenovita plaža omeđena borovom šumom pruža vam mogućnost odmora u miru i tišini, a čisto

more bavljenje raznim sportovima na vodi.

Osim sunca, mora i predivnih plaža, blizina Zadra i Nina, kao i nacionalnih parkova Paklenice i Kornata pružaju mogućnosti za izlete i zabavu. Sa izuzetno čistim morem, prekrasnim prirodnim plažama i dosta zelenila Puta Skala je idealno mjesto za ugodan obiteljski odmor. Plaža je na jednom dijelu šljunkovita, na drugom s kamenim pločama, a u maloj uvali pjeskovita – vrlo pogodna za djecu.
© apartmani-puntaskala.com - 2011
Apartmani Punta Skala
DOBRODOŠLI Punta Skala nalazi se uz Petrčane, 900 godina staro malo turističko mjestašce, smješteno između povijesnih gradova Zadra i Nina. Dva kilometra duga šljunčana i stjenovita plaža omeđena borovom šumom pruža vam mogućnost odmora u miru i tišini, a čisto more bavljenje raznim sportovima na vodi. Osim sunca, mora i predivnih plaža, blizina Zadra i Nina, kao i nacionalnih parkova Paklenice i Kornata pružaju mogućnosti za izlete i zabavu. Sa izuzetno čistim morem, prekrasnim prirodnim plažama i dosta zelenila Puta Skala je idealno mjesto za ugodan obiteljski odmor. Plaža je na jednom dijelu šljunkovita, na drugom s kamenim pločama, a u maloj uvali pjeskovita – vrlo pogodna za djecu.